Wednesday 29 May 2013

ELMŰ kedvezmény határidő

Az ELMŰnél még 2 napig lehet online tarifára szerződni, ha valakit esetleg érdekel, és ezzel 8%-ot lehet a reklám szerint spórolni, év végéig. Végül én AZÉRT NEM küldtem vissza a szerződést, mert
  • teljesen homályos, hogy a számla melyik részéből kap az ember 8%-ot, gyanús, hogy az csak 2-3% a teljes összegből, ami nem éri meg - egyéb rizikófaktor nélkül sem - a fáradtásgot.
  • a szerződésben az áll, hogy a megállapított tarifát ez év végéig garantálják, de a szerződés jövő év végéig érvényes, amit nem nagyon értettem meg.
  • és végül, de nem utolsó sorban, a szerződéshez le kell mondanom a jelenlegi, bevállt e-számla kezelő rendszerben való számlakezelésről, és helyette az ELMŰ saját számlarendszerében kell vezetni sé fizetni a számlákat, ami egyrészt borzalmasan megbízhatatlannak tűnik (folyton SAP hibákat dob nekem), másrészt egyenértékű azzal, mintha a befizetett sárgacsekkjeimet postán elküldeném nekik, ami nem csak buta dolog lenne a részemről, de ezt kérni nem tűnik komoly szakértői gárda által összerakott javaslatnak!

No comments: